Céginformáció

Cégünk a BÁNFI KIPUFOGÓ FUTÓMŰ ÉS GYORSSZERVIZ 1997-ben alakult.

Kipufogószervizünkben INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL állunk ügyfeleink szolgálatába. Szinte minden hazánk útjain futó autóhoz tudunk biztosítani gyári, utángyártott, vagy esetleg univerzális kipufogóalkatrészeket. A gyári minőséggel megegyező széria kipufogórendszertől, egészen a tuning sportrendszerekig ki tudjuk elégíteni ügyfeleink elvárásait! Az optikai tuningot kedvelők is megtalálhatják nálunk az autójukhoz megfelelő krómvéget, melyekből ízlésük szerint válogathatnak.


Gyorsszervizünkben az autók általános szervizmunkáit végezzük és ebbe természetesen beletartozik a gépjármű-diagnosztika is. Több multinacionális beszállító céggel állunk napi kapcsolatban azért, hogy az ön autójához a lehető legkedvezőbb áron tudjunk alkatrészt kínálni. Futóműbeállító szervizzel is rendelkezünk, így a futómű alkatrészek cseréje után a kötelező futóműbeállítást is azonnal végre tudjuk hajtani. Ha autógumira van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, mert gumiszervizünkben számtalan lehetőséget tudunk felsorakoztatni az önnek megfelelő gumiabroncs kiválasztásában. De ezen felül még vállalunk nyári - téli felülvizsgálatot, a klíma rendszer tisztítását, javítását, lég-, olaj-üzemanyagszűrő cseréjét, valamint minden inspekció körébe tartozó szolgáltatások szerepelnek a kínálatunkban.


Futóműbeállító szervizünkben szinte az összes gépjármű típussal foglalkozunk és ezekhez mindig a legfrissebb futóműbeállítási adatokkal rendelkezünk! Ezalatt a személyautókat és a kisbuszokat értjük. Nyitási akcióként indult INGYENES SZÁMÍTÓGÉPES FUTÓMŰMÉRÉS a nagy érdeklődésre való tekintettel még mindig tart.
17 éves fennálásunk bizonyítja, hogy a futóműbeállítás, kipufogójavítás és szervizelés terén is megálljuk a helyünket.
Mindennemű szervizelési és javítási munkát magasan képzett és tapasztalt szakemberek végeznek, amit ön az elejétől a végéig figyelemmel kísérhet. A vállalkozásunknál lévő csapatszellemet és precizitást mi sem bizonyítja jobban mint az,  hogy ugyanazokkal a  kollégákkal dolgozunk nyitás óta, és folyamatosan fejlesztjük magunkat!

2004-ben bevezettük a törzsvásárlói kártya szolgáltatásunkat, így ezzel is jelezzük hogy nagyra értékeljük az önök hűségét.
A törzsvásárlói kártya felhasználható az összes szolgáltatásra amiben nálunk részesülhetnek:

  • FUTÓMŰ-BEÁLLÍTÁS,
  • GÉPJÁRMŰ-DIAGNOSZTIKA,
  • KIPUFOGÓ SZERVIZ,
  • GYORSSZERVIZ,
  • AUTÓKLÍMA SZERVIZ,
  • AUTÓGUMI ADÁS-VÉTEL, SZERVIZ /személy-teher/.

Szlogenünk az Alacsony Árak Kiváló Minőségű Munka önmagáért beszél!

Tegyen próbára minket!