Kipufogó szerviz

A kipufogószervizünkről szeretnék pár szót említeni.

Elsőként elmondanám, hogy INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL állunk ügyfeleink szolgálatába. A legjobb tudásunk szerint, miden problémát megoldunk az egész kipufogórendszerrel kapcsolatban, a motortól a kipufogó végig. Ha a középső, vagy a hátsó kipufogódobja ment tönkre, esetleg az egész rendszer, abban is tudunk segíteni.


Szinte az összes autómárkához és modellhez kínálunk minőségi, a gyárival megegyező kipufogó alkatrészeket. Tartunk még raktáron univerzális lambda szondákat, katalizátorokat többféle formában, fajtában, benzines és diesel motorokhoz egyaránt. Továbbá az Uniós szabvány szerint alumíniummal bevont lemezből, rozsdamentes acélból készült univerzális közép és hátsó dobokat, flexibilis csöveket, tartóbakokat, tömítéseket, stb..... szinte mindent ami egy kipufogórendszerhez szükséges lehet. Kíváló minőségű, igényes, formailag tetszetős kipufogóvégeink vannak, polírozott rozsdamentes acélból, melyekből kiválaszthatja az autójához leginkább illő modellt. A sportossabb hangot kedvelők is megtalálhatják nálunk az ízlésüknek való tuning-sportdobot, sport rendszert, illetve gázgyorsítódobot ami az autójuk teljesítményéhez megfelelő.

A kipufogóalkatrészeket azonnal, vagy rövid szállítási határidővel tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Ha saját elképzelése van a kiufogórendszerével kapcsolatban, akkor azt szakembereink az ön elvárásai alapján átalakítják. Vállaljuk minden típusú személygépkocsi, kisteherautó kipufogórendszerének javítását, cseréjét, egyedi igény szerinti legyártását! Továbbá vállalunk csőhajlítást a legkíválóbb rozsdamentes és aluminizált anyagokból 40, 50 ,60 és 70mm-es átmérőig.
Ha az autója kipufogórendszerével kapcsolatban valamilyen rendellenességet észlel, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink mindenben a segítségére lesznek.